Service

 

Bellahøj Cykler - service

Trænger din cykel til et servicetjek tilbyder Bella Cykel hhv. et lille og et stort servicetjek. I det lille servicetjek justerer vi kæde, bremser og gear samt smører lås, pedaler, kæde og diverse bevægelige dele. Til sidst sørger vi for at dine dæk pumpet korrekt, så du næsten føler at du har fået en ny cykel, når du henter den og kører afsted. I det store servicetjek foretager vi det sammen som i det lille, men hertil laver vi en dybdegående rensning, som vi runder af med en vask og polering af hele cyklen.

Er din cykel punkteret lapper vi den eller skifter slangen. Er din cykel gået i stykker laver vi en diagnose, inden vi reparerer den, så du ved hvad det vil koste og finder vi andre fejl under reparationen, kontakter vi dig først, før vi går i gang med at udbedre disse fejl. På den måde er du sikker på ikke at få en anden pris end den aftalte, når du henter din cykel.

Vil du have en ny sadel, nye håndtag, lygter, bagagebærer eller måske en ny cykelkurv monterer vi det gerne for dig.

Vi reparerer alle cykelmærker og laver din cykel samme dag eller til næste dag med mindre der først skal bestilles en reservedel hjem eller andet er aftalt.

Service og reparationer bliver udført af fagudlært cykelmekaniker med mange års erfaring og stor viden om alt på en cykel, så du kan være sikker på at kvaliteten af arbejdet er i top.